Honda Goldwing 1200 Espencade + Sidecar

 • Mijn Pekelfiets

  De Honda Goldwing GL1200 Aspencade ZIJSPAN heb ik gebruikt als zogeheten PEKELFIETS. Een robuust werkpaard die voor van alles is ingezet. Zelfs met min 21 Graden kwam je mij tegen. Voorzien van trekhaak zodat ik regelmatig een aanhanger achter had. Verhuizing mee gedaan, golfplaten van ruim 5 meter vervoerd en ladingen hout voor de verbouwing thuis. Een bike waar ik veel plezier aan heb gehad.

  Toen ik deze bike kocht was de kleur nog origineel blauw. Maar,....door een ondeugend geintje heb ik de motor met drie spuitbussen zwart gespoten hetgeen veel commentaar teweeg bracht. Het deed niet af van de kwaliteit van de motor en hij reed er niets minder om. Voordeel was wel dat de motor minder gevoelig was voor diefstal.

  Ik heb nagenoeg geen kosten gemaakt aan dit werkpaard. Een keer een accu en remmen en daar is het bij gebleven. Samen met mijn maatje REBEL (mijn hond) hebben we heel wat afgereden en met veel plezier. Ik had deze motor als 2e motorfiets naast mijn motor die uitsluitend in de zomer naar buiten kwam. Ik ben erg zuinig op mijn motoren en ook deze heb ik verder goed onderhouden. Aan de pekel kun je helaas niets doen en dat was op het einde dan ook best wel zichtbaar zo hier en daar.

  Het onderhoud is redelijk goed zelf te doen. Doordat het om een oudere motorfiets gaat zijn accessoires lastiger te vinden dan regulier. Maar ook hierin geldt "De aanhouder wint". Er bestaat zelfs een GOLDWING CLUB onder de naam GWCH wat staat voor: Goldwing Club Holland. Voor meer informatie van dit werkpaard wil ik je verwijzen naar Klik hier

  Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik je graag en zal zien of ik je een antwoord kan geven.

  Hieronder tref je een kort filmpje aan van deze Honda Goldwing GL1200 Aspencade ZIJSPAN die ik met veel plezier heb gereden.


  quote: " HONDA = Hoge Onkosten Na Dure Aanschaf "


Vorige pagina