Harley Davidson Streetglide FLHX

 • Not a dream but truth...!!!!

  Na lang zoeken heb ik eindelijk de motor gevonden die ik wenste. Een Harley Davidson 1600 Twin-Cam Streetglide FLXH met Screaming Eagle Cylinders en schitterende uitlaten hetgeen een cylinderinhoud oplevert van 1800CC ofwel meer vermogen.

  Deze mooie brommer heeft nieuwe banden bij aflevering, nieuwe remmen, alarm en trekhaak is er op gebouwd op een profesionele manier. Kilometerstand staat op 7.500Mls dus voorlopig kan deze brommer nog wel even. Ik heb er een detachable bagagerek op gezet met sizzybar en een ruggusteun en van Vance & Hines de monster round slib-on uitlaten. Een geweldig geluid inclusief een super tuner.

  Aankoopbewijs:
  Door Harley Davidson Dealer West Coast Motoren - Alkmaar is deze mooie fiets op de testbank geweest en alvorens tot koop over te gaan en volledig nagezien. Vandaar dat er ook een schitterend testrapport/aankoopbewijs bij aanwezig is.

  Buddyseat:
  Door Eddy van der Heide - Emmeloord is er een breder zitkussen gemaakt voor mijn vrouw zodat ook zij comfortabel zit op de lange afstanden.

  Alarm / GPS-tracking:
  Via GPSPARTNER - Oud-Beijerland heb ik een zeer geavanceerd GPS volgsysteem ingebouwd wat een veilig gevoel geeft naast het complete alarmsysteem wat aan boord is.

  Accessoires / uitbreiding:
  Zoals je merkt, stapje voor stapje verbeter ik de motor en pas ik dingetjes aan. Dit proces zal net zo lang aanhouden als dat ik de motor in mijn bezit heb. Je komt elke keer wel wat tegen en zo ben je er altijd mee bezig. Voor deze machine zijn een legio aan accessoires te koop. Advies.....Koop niet meteen bij de eerste de beste maar kijk eens een beetje rond. Goed de moeite waard en het scheelt je een hoop geld.

  Fotoalbum van mijn Streetglide FLHX 2009:

  Hieronder tref je een klein filmpje aan van deze prachtige Harley Davidson Streetglide 1600 TwinCam voorzien van Screaming Eagle Cylinders en Vance Haynes uitlaten.

  Filmpje van mijn Streetglide FLHX 2009:


  Onderhoud Streetglide FLXH:
  Op de speciale maten van de gereedschaps sleutels na, is het reguliere onderhoud redelijk goed zelf te doen. Op YOUTUBE tref je diverse filmpjes aan m.b.t. het onderhoud van deze mooie streetglide FLXH wat je zelf allemaal kunt doen en besparen. Maak er gebruik van zou ik zo zeggen.


  VERKOOP Streetglide FLXH:
  Op 14 februari 2015 heb ik deze schitterende machine verkocht om gezondheids redenen. Met pijn in mijn hart zoals men wel eens zegt. De episode om op twee wielen door het leven te gaan is afgesloten. Daarvoor in de plaats heb ik een Trike aangeschaft.


  Fijne dag nog, houd je motor overeind en misschien treffen wij elkaar nog eens ergens.
  Mocht je verder nog vragen hebben drop a line en ik zal zien of ik je een antwoord kan geven.
  Mike


  quote: " De meeste Harley's worden niet gemaakt in Milwaukee (U.S.A.) maar op de vluchtstrook. "


Vorige pagina