Mijn gezondheid, beperkingen en hulpmiddelen

 • Mike:

  Vanaf 2003 ben ik met mijn gezondheid achteruit gegaan na een ongeval in Belgie. Ondanks pijn en hinder doorgegaan zo lang als het kon. Totdat je er achterkomt, sommige dingen gaan niet meer en je bent aan het inleveren. Vanaf dat moment kwam er steeds meer bij. Soms zoveel dat voor mij het leven wel mocht stoppen. Om het van mij af te schrijven heb ik het maar opgeschreven voor diegene die er belangstelling bij hebben te weten hoe het nu is. Dat scheelt mij steeds het verhaal te vertellen wat mij vermoeid en wat mij mentaal naar beneden haalt. Dus hieronder tref je per categorie het een en ander aan.


 • Beperking:

  Helaas wordt ik geconfronteerd met beperkingen tijdens mijn dagelijks functioneren. Dit is dan ook een dagelijks gevecht tegen inleveren van mijn zelfstandigheid, de onmacht, pijn en onzekerheid. Ook het gevecht tegen de semi overheid wat overkomt als een emotioneelloze loge ambtelijke molen wat energie vreet. Leugens en bedrog heb ik een aardig stapeltje bewijzen van. Het UWV.

  Lees meer...


 • HULPMIDDELEN:
  In het dagelijks leven heb ik hulpmiddelen nodig om mij te kunnen redden. wat er vanaf 2014 is aangeschaft en aangepast of veranderd kunt u hieronder lezen. Veel mensen staan er niet bij stil. De WMO kan soms tegenzitten en toch wil je graag vooruit. Helaas heeft de WMO voor mij niets kunnen betekenen als alleen de invalidenkaart voor in de auto waar ik ook erg dankbaar voor ben. Het overige is zelf betaald op een scootmobiel na en een traplift wat gewoon een wonder is. Hoe dat allemaal is gegaan, kun je hieronder allemaal lezen. Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur gewoon een mail en ik probeer je te helpen.


 • 2017 - Installatie traplift

  Via een opgezette actie uiteindelijk naar een traplift. Een bijzonder en wonderlijk project te noemen. Blij en dankbaar.

  Traplift installatie door Smienk Trapliften


  Read more.... • 2017 - Life & Mobility scootmbiel Solo 3

  Van de Comet overgestapt naar de Life & Mobility scootmbiel Solo 3 wat absoluut een kwalitatieve stap voorwaarts is. Ik ben er inmiddels aan gewend om met een scootmobiel te rijden en ben blij en dankbaar dat deze mogelijkheid bestaat en ik in de mogelijkheid verkeerde deze aan te schaffen.

  Life & Mobility scootmbiel Solo 3......


  Read more....

 • 2017 - scootmbiel Solo 3 van 2012 Pekelscoot

  Via de gekregen Luna nu een scootmoniel voor in de winter ofwel een Perkelscoot Hier ben ik wel zo blij mee. Compleet nagezien met camera en nog wat zaken en ben blij en dankbaar dat deze mogelijkheid bestaat en ik in de mogelijkheid verkeerde deze aan te schaffen.

  Read more....

 • 2016 Scootmobiel Luna Pride

  Gekregen van mijn lieve nicht en neef. Volledig opgeknapt, verkocht zodat ik net als met motoren een winter scootmobiel zou hebben. Een pekelscoot. Een bijzonder verhaal met een pracht wending.

  Read more....

 • 2015 - Comet 3-Wheel - Fiat Doblo 2011 - Aluminium oprijplaat

  Van een motor naar een scootmobiel.......Pfff.... dat is wennen en dat is een hele hoop overwinnen.Mike en Motor hoorde bij elkaar. Helaas,.... dit is gestopt en ik ben nu geeindigd waar ik ooit mee ben begonnen, een driewieler.

  Comet 3-wheels......  Read more....


Vorige pagina