Mijn gezondheid, beperkingen en hulpmiddelen

 • Mike:

  Vanaf 2003 ben ik met mijn gezondheid achteruit gegaan na een ongeval in Belgie. Ondanks pijn en hinder doorgegaan zo lang als het kon. Totdat je er achterkomt, sommige dingen gaan niet meer en je bent aan het inleveren. Vanaf dat moment kwam er steeds meer bij. Soms zoveel dat voor mij het leven wel mocht stoppen. Om het van mij af te schrijven heb ik het maar opgeschreven voor diegene die er belangstelling bij hebben te weten hoe het nu is. Dat scheelt mij steeds het verhaal te vertellen wat mij vermoeid en wat mij mentaal naar beneden haalt. Dus hieronder tref je per categorie het een en ander aan. • Beperking:

  Helaas wordt ik geconfronteerd met beperkingen tijdens mijn dagelijks functioneren. Dit is dan ook een dagelijks gevecht tegen inleveren van mijn zelfstandigheid, de onmacht, pijn en onzekerheid. Ook het gevecht tegen de semi overheid wat overkomt als een emotioneelloze loge ambtelijke molen wat energie vreet. Leugens en bedrog heb ik een aardig stapeltje bewijzen van. Het UWV.

  Lees meer...

 • 2017 - Life & Mobility scootmbiel Solo 3

  Van de Comet overgestapt naar de Life & Mobility scootmbiel Solo 3 wat absoluut een kwalitatieve stap voorwaarts is. Ik ben er inmiddels aan gewend om met een scootmobiel te rijden en ben blij en dankbaar dat deze mogelijkheid bestaat en ik in de mogelijkheid verkeerde deze aan te schaffen.

  Life & Mobility scootmbiel Solo 3......


  Read more....


 • 2015 - Comet 3-Wheel

  Van een motor naar een scootmobiel.......Pfff.... dat is wennen en dat is een hele hoop overwinnen.Mike en Motor hoorde bij elkaar. Helaas,.... dit is gestopt en ik ben nu geeindigd waar ik ooit mee ben begonnen, een driewieler.

  Comet 3-wheels......  Read more....


Vorige pagina