Drone (Helicopter with camera)

 • Drone (Helicopter with HD Camera)

  Een van mijn hobbies is alles wat te maken heeft met draadloze bediening en communicatie. Daar vtitle een op afstand bedienbare helicopter dus ook onder. Ik ben de gelukkige eigenaar van een zogeheten Drone. Een Drone is een kleine vliegende helicopter voorzien van twee camera's. Eén HD camera aan de voorzijde en één gewone camera aan de onderzijde.

  Deze Drone had ik aangeschaft om een project met mooie beelden af te ronden. Via, via kwam ik erg voordelig aan deze Drone anders had ik het echt te duur gevonden. Het project filmen is helaas niet helemaal gelukt omdat de eerste Drone die ik zo voordelig in handen kreeg, bij de eerste testvlucht al weg is gevlogen en ik heb deze nooit meer terug gezien.

  Echter, deze Drone die ik nu heb, heb ik met medewerking van Parrot in Frankrijk gekregen en ik moet zeggen dat ik er een hoop plezier aan beleef. Ik ben Parrot Frankrijk

  Ik heb deze Drone al voor diverse zaken mogen inzetten. Een doopdienst, Biker Rallies, vakantie, en noem maar op. En ja zeg nu eerlijk, wat is nu mooier als je beelden van bovenaf krijgt die ook nog eens haarscherp zijn? Het is gewoon genieten het is wat anders. Je treft mij dan ook regelmatig aan met dit redelijk kostbare speeltje. Kostbaar doordat ik het aardig heb uitgebreid met diverse accessoires, koffer, extra zware batterijen voor langere vluchten en een zogeheten GPS Flightrecorder voor o.a. stabieler vliegen. Onderdelen en extra accessoires heb ik aangeschaft via: ArDrone Winkel

  Met deze GPS unit is het mogelijk om tijdens de vlucht alle details van de vlucht op te nemen en op te slaan. De GPS beschikt over een geheugen van 4GB om alle GPS data op te slaan maar ook de opnames van de Drone kunnen direct opgeslagen worden op het flash geheugen van de flight recorder en ga maar door.

  Inhuren Drone (Helicopter with HD Camera)

  Deze Drone kunt u tegen een redelijke hobby prijs inhuren voor een evenement, project, biker rally, motortreffen, opening of welk soort evenement of project dan ook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je daar meer over wilt weten, laat dan even een berichtje achter.

  Ik houd van duidelijkheid dus geef je hierbij een klein beetje inzicht in de te verwachten minimale kosten als je gebruik wilt maken van deze Drone inclusief vervoer en de persoon die deze Drone bediend, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik heb de wens dat mijn eventueel te maken reiskosten worden vergoed en eventuele entree. Dit zijn de minimale bijdragen van jou kant. Daarna heb je nog diverse keuze mogelijkheden.

  Drone (Helicopter with HD Camera)

  Keuze mogelijkheden:
  Gemaakte film aanleveren zoals gemaakt
  Gemaakte film volledig nagezien aanleveren
  Gemaakte film volledig nagezien en gemonteerd aanleveren
  Gemaakte film volledig nagezien en gemonteerd aanleveren + muziek onder de beelden


  Even een paar aandachtspunten:
  De Drone is niet voorzien van enig geluid of geluidsvoorziening. Beelden worden dus gemaakt zonder geluid.
  Bij harde wind kan de Drone niet vliegen. Risico is voor de opdrachtgever
  Er is niet een 100% garantie dat de opnames ook 100% gelukt zijn. Het blijft techniek.
  Ik ben geen beroeps maar een gedreven hobbyist.

  Ik ben in het bezit van de juiste software om een leuke compilatie van de opname(s) te maken.

  Als je vragen hebt, aarzel niet en laat wat van je horen. Drop een lijn via mail of telefoon ik sta je graag te woord. Het is allemaal vrijblijvend en vindt je het niets, dan hebben we er misschien toch nog een gezellig gesprek op zitten.

  Hieronder een paar filmpjes die je een paar indrukken geven.

   
  Film 3.   film 4.

Vorige pagina